Thursday, October 6, 2011

Seminar e-Dagang di UPSI : Evolusikan Perniagaan Anda (Perniagaan Internet)

 Pengumuman! ;)

Sukacita dimaklumkan bahawa Fakulti Seni, Komputeran & Industri Kreatif (FSKIK), Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) dengan kerjasama Dewan Perniagaan Melayu Malaysia (DPMM) dan Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan (KPDN) akan menganjurkan Seminar E-Dagang: Evolusikan Perniagaan Anda seperti berikut:

         Tarikh        : 11 Oktober 2011 (Selasa)
         Masa         : 8.30 pagi – 5.30 petang
         Tempat      : Dewan Konvensyen, Tingkat 5, Bangunan E-Learning, UPSI
         Yuran         : PERCUMA

Seminar E-Dagang ini diadakan bertujuan untuk memberi pendedahan kepada para usahawan mengenai dunia pemasaran secara maya (online business) yang boleh diaplikasikan untuk memajukan perniagaan para peserta yang hadir. Menerusi seminar ini juga, para peserta berpeluang mendengar sendiri pengalaman beberapa orang usahawan internet yang telah berjaya di dalam dunia maya ini.

Untuk makluman, masih terdapat tempat-tempat kosong yang boleh diisi oleh kakitangan UPSI yang berminat. Seminar ini juga adalah terbuka kepada orang luar yang berminat dan ia adalah percuma. Justeru itu, besarlah harapan kami agar Y.Bhg Tan Sri/Dato’/Tuan/Puan dapat bersama-sama mewarwarkan seminar ini kepada rakan-rakan, saudara-mara, dan orang-orang awam yang ada di luar sana agar dapat meluangkan masa untuk hadir ke seminar ini. Bersama-sama ini dilampirkan aturcara lengkap Seminar E-Dagang ini. Maklumat berkaitan kehadiran ke seminar ini boleh dimaklumkan melalui email ke nurasyikin@upsi.edu.my / rasidah@upsi.edu.my.

Sebarang pertanyaan, sila hubungi Sekretariat Seminar E-Dagang (Pn. Harnani 054505168 / Cik Asmara 054505036 / Pn Nurasyikin / Pn Rasidah 054505921 (pejabat am FSKIK).

seposhen-dua: Kepada yang berminat, jemput le datang ye dan jangan lupa hubungi sekretariat  ;)
Suka tak?? www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails